Specialisaties van onze praktijk

Algemene Fysiotherapie

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan spieren, pezen, banden, gewrichten en zenuwen oftewel het bewegingsapparaat.

Meer informatie

Bekkenfysiotherapie / Kinder bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie richt zich op klachten van het bekken, de lage rug of buik. Deze gebieden kunnen klachten veroorzaken van de bekkenbodemspieren en omgekeerd.

Meer informatie

(Kinder)ergotherapie

Kinderergotherapie richt zich op kinderen die problemen ondervinden met het spelen, met de zelfredzaamheid of met het meedoen op school.

Meer informatie

Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie is een gespecialiseerde vorm van fysiotherapie gericht op baby’s, kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar.

Meer informatie

Manuele Therapie

Dit bouwt voort op de fysiotherapie en gaat ervan uit dat als er ergens in het bewegingsapparaat een bewegingsstoornis is die zichzelf om wat voor reden dan ook niet oplost, er klachten kunnen gaan ontstaan.

Meer informatie

McKenzie Therapie

MDT McKenzie is de afkorting van Mechanical Diagnosis and Treatment volgens McKenzie. Het is een wereldwijd gebruikte onderzoeks- en behandelmethode voor mensen met klachten aan het bewegingsapparaat.

Meer informatie

Psychosomatische Fysiotherapie

Psychosomatisch fysiotherapeuten kijken naar het verband tussen lichaam, geest en leefomgeving. Zij zijn gespecialiseerd in het behandelen van klachten die samenhangen met stress en klachten als pijn en vermoeidheid waarvoor geen aanwijsbare lichamelijke oorzaak kan worden gevonden.

Meer informatie

Fysio Assistent

Meer informatie

Massage therapie

Meer informatie
© Copyright 2024 alle rechten voorbehouden